Over ons

ONS FAMILIEBEDRIJF

Verdo Keukens

EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF

Verdo Keukens, opgericht door zaakvoerder Davy, is een familiebedrijf waarbij later ook zijn vrouw, zoon en dochter betrokken zijn geraakt. Ons bedrijf beschikt over een eigen magazijn met alle benodigde apparatuur en materialen om elke keuken of interieurkast volledig in eigen beheer te produceren.

Bij Verdo Keukens staat een persoonlijke aanpak en klantgerichtheid centraal. U heeft altijd één vast aanspreekpunt waar u terecht kunt voor al uw vragen en wensen.

Kiezen voor Verdo Keukens betekent kiezen voor een ervaren en lokale keukenbouwer. Dankzij onze jarenlange ervaring denken we actief mee met elke klant. Door onze efficiënte kostenbeheersing kunnen we als bedrijf voordelige en betaalbare prijzen aanbieden aan onze klanten.

ONTMOET ONS TEAM BIJ VERDO KEUKENS

LEER ONS TEAM PERSOONLIJK KENNEN

een gepassioneerde groep vakmensen die klaar staan om uw droomkeuken werkelijkheid te maken.

Davy Verdonck

Davy Verdonck

Zaakvoerder
"Als oprichtende zaakvoerder heb ik de nodige kennis overgedragen aan mijn team en sta momenteel vooral in voor opmetingen, productie en plaatsing. Hierbij geef ik ook technische ondersteuning aan de dochter die instaat voor de verkoop. Indien hier getwijfeld wordt over wat er in realiteit mogelijk is, spring ik bij. Ook indien u als klant twijfeld over de mogelijkheden van uw ruimte kan ik met mijn jarenlange ervaring in de bouw hierin bijstaan."
Ines Verdonck

Ines Verdonck

Verkoopsmedewerker
"Mij zal u zien als eerste aanspreekpunt. Ik sta te popelen om u in onze toonzaal te ontvangen en u te adviseren waar nodig. Samen ontwerp ik met u uw droomkeuken aan de hand van 3D beelden en krijgt u van mij de nodige offerte. Ook zal ik steeds uw contact persoon zijn wanneer nodig."
Robin Verdonck

Robin Verdonck

Productie & plaatsen
"Door mijn opleiding als houtbewerker en na wat ervaring te hebben opgedaan in de bouw was de stap om te starten in ons familiebedrijf snel gemaakt. Door mijn goede technische inzicht kan ik volledig onze eigen productie in goede banen leiden. Ook sta ik papa bij in het plaatsen van ons maatwerk."
Ellen herrijgers

Ellen herrijgers

Productie & plaatsen
"Door al 10 jaar mee te draaien in productie en plaatsing heb ik de nodige ervaring opgedaan om allround bij te kunnen springen waar nodig. Zowel in de productie,plaatsing als in de toonzaal."

Wij werken uitsluitend met topmerken voor keukentoestellen en hebben de beste partners geselecteerd voor de productie van keukenkasten. U kunt dus vertrouwen op de hoogste kwaliteit in zowel apparatuur als maatwerk, en dit alles tegen aantrekkelijke tarieven.

Bij Verdo gaan we verder dan standaardoplossingen. Elk project is uniek, net als uw visie. Onze ambachtslieden creëren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ervaar het verschil van ambachtelijk maatwerk met Verdo.

Verdo Keukens in de kijker

Verdo keukens tijdlijn

Ontdek hier onze historiek en tijdlijn

Keukens & interieur op maat

Algemene voorwaarden en cookieverklaring.

BTW BE 0831743623 

© 2024 voor Verdo keukens.

Realisaties in de kijker

Keuken3
Keuken2
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel01
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel02
1112-VERDO-GLODIE-Wuustwezel-EDU-01
1112-VERDO-GLODIE-Wuustwezel-EDU-02
1112-VERDO-GLODIE-Wuustwezel-EDU-03
1113-VERDO-OOSTVOGELS-Wuustwezel-EDU-01B
1113-VERDO-OOSTVOGELS-Wuustwezel-EDU-02

TOONZAAL GESLOTEN

Onze toonzaal is gesloten vanwege de zomervakantie van 27 Mei tot 10 Juni.
We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen na onze vakantie.

Voor dringende vragen kunt u contact met ons opnemen via info@verdokeukens.be

Fijne zomer gewenst!