Keuken te Gooreind

Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel01
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel02
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel04
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel03
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel05

PROJECT BESCHRIJVING

Landelijke fineer keuken in combinatie met poederlakfronten

Deze foto onthult een prachtige landelijke keuken met fineer kasten en glazen deuren, doordrenkt met warmte en charme. De verlichting voegt een vleugje magie toe aan de ruimte, waardoor de keuken tot leven komt en een uitnodigende ambiance creëert.

De fineer kasten met glazen deuren zijn de belichaming van klassieke elegantie en bieden een vleugje nostalgie aan het moderne huishouden. Het verfijnde fineer, gecombineerd met het glas in de kastdeuren, zorgt voor een subtiel evenwicht tussen openheid en privacy, waardoor uw kostbare keukengerei en servies kunnen schitteren.

In deze ruimte was het even zoeken naar een goede indeling om de ruimte optimaal te benutten, maar met onze vakkennis en ervaring kwamen we op het idee om in de keuken een hoek te maken zowel in de kastenwand als het eiland.

Voor deze keuken hebben wij gebruik gemaakt van een combinatie tussen houten fineer fronten eerste keus hout om het rustig te houden en witte poederlak fronten. in de kastenwand hebben wij glaze deuren met glaze schabben en verlichting verwerkt, deze zijn te openen met Tip-on. Ook decoratief zijn er schabben gemaakt in hetzelfde materiaal met een ingefreesde led Strip.

Het werkblad is gemaakt van keramiek die 100% krasvrij en hittebestendig is. Wij werken hiervoor samen met een firma  die ons de beste kwaliteit aan natuursteen werkbladen leveren.

 

Keukens & interieur op maat

Algemene voorwaarden en cookieverklaring.

BTW BE 0831743623 

© 2024 voor Verdo keukens.

Realisaties in de kijker

Keuken3
Keuken2
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel01
Landelijke fineer keuken poederlak Wuustwezel02
1112-VERDO-GLODIE-Wuustwezel-EDU-01
1112-VERDO-GLODIE-Wuustwezel-EDU-02
1112-VERDO-GLODIE-Wuustwezel-EDU-03
1113-VERDO-OOSTVOGELS-Wuustwezel-EDU-01B
1113-VERDO-OOSTVOGELS-Wuustwezel-EDU-02

WIJ ZIJN OPEN TIJDENS HET BOUWVERLOF

Dinsdag-Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00