Wat zeggen onze klanten?

Heel tevreden met mijn nieuwe bijkeuken in garage

Rated 5 out of 5
4 februari, 2022

Heel tevreden met mijn nieuwe bijkeuken in garage. Ik kan nu alles geordend opruimen en het ziet er heel mooi en strak uit.

Christel van den Eijnden

Net die extra service maakt het verschil

Rated 5 out of 5
2 december, 2021

Verdo is een zeer professioneel bedrijf die onze wensen juist wist te interpreteren, advies te geven en om te zetten naar een prachtig en functioneel keuken ontwerp. Het installeren werd door de goede voorbereiding vakkundig uitgevoerd waarbij de benodigde flexibiliteit Verdo net dat extra geeft wat je bij anderen niet gauw zult vinden. Verdo communiceerde gedurende het hele traject goed wat de samenwerking vlotjes en op plezierige wijze liet verlopen.

Jurgen Machielse

Echte aanrader.

Rated 5 out of 5
28 oktober, 2021

Wij zijn zeer tevreden over de keuken, de plaatsing ervan en over de uitstekende service!

Mattheeusen-Rossen

Topkwaliteit met topservice !

Rated 5 out of 5
13 oktober, 2021

Onze keuze voor een nieuwe keuken én nieuw badkamermeubel was snel gemaakt. De uitgetekende modellen waren direct naar onze smaak ! Ook de montage verliep heel vlot en netjes ! Topservice bij Verdo, wij zeggen het voort !

Janssens Tom en Tinneke

hoogstaande keuken

Rated 5 out of 5
26 mei, 2021

Een fantastische samenwerking met Verdo Keukens!
We hebben een prachtige keuken uit mogen zoeken bij Davy in de Showroom nadat hij eerst bij ons thuis is langsgekomen om alles op te meten en met ons samen onze wensen en ideeën uitgebreid te bespreken en dit perfect te vertalen naar de mogelijkheden. Zeer vakkundig advies en hele goede raad gedurende het hele traject!
Ook tijdens de verbouwing present waar nodig om te assisteren in het voorbereidend werk voorafgaand aan de keukenplaatsing (waterleiding ed) en ze hebben ook nog een mooie kast geplaatst tussendoor!
Al met al een verademing om Davy en Ellen in huis te hebben gehad met als kers op de taart een prachtige kwalitatief hoogstaande keuken die 200% aansluit op onze wensen.
Wij zouden Verdo zonder enige twijfel bij iedereen aan willen bevelen!

Familie Mathijsen

Contacteer Verdo Keukens

Laat ons uw droom uitvoeren