5,0 rating
10 januari, 2021

VERDO keukens is een absolute aanrader.. Top.

F. Berckmans
5,0 rating
4 december, 2020

Ik ben voor mijn keuken eerst bij een paar grote spelers op de markt gaan horen. Hierbij kreeg ik altijd dezelfde vraag: Wat is u budget? Dan zullen we daarmee een keuken tekenen. Bij Verdo keukens werkt het helemaàl anders. Davy luisterde naar mijn wensen en voegde daarbij nog goede en toffe ideetjes om mijn keuken helemaal af te maken. Stipt werden de afspraken nagekomen. Super service. Proper werk. Kortom zijn Davy en Ellen toppers in hun vak! Ik zou Verdo keukens aan iedereen aanraden.
Nog een super dikke merci voor het fantastische resultaat.
Groetjes
Conny en Vera

Vera Van Vliet
5,0 rating
25 november, 2020

De persoonlijke samenwerking zorgde ervoor dat ik als leek me snel op mijn gemak voelde bij deze professional. Hij zorgde voor praktisch inzicht en tips om de ruimte optimaal te benutten en van mijn keuken een meerwaarde te maken.
Het team stond altijd klaar voor eventuele vragen die ik had. Van planning tot plaatsing was er een duidelijke transparantie en goede communicatie.
Het was een zeer aangename samenwerking!

Jonas Witters
5,0 rating
19 oktober, 2020

Onze ervaring met Davy en Ellen van Verdo keukens is over heel de lijn zeer positief. Alle afspraken zijn perfect verlopen en we zijn zeer tervreden van onze nieuwe keuken. Verdo is een absolute aanrader!
Davy is een echte vakman die weet waarover hij praat. Bovendien paste hij zelf alle aanpassingen aan ivm electriciteit en waterleiding. 11 op 10 voor hun service!K

Koen en Romy
5,0 rating
2 oktober, 2020

Na 3 jaar elke dag koken in onze verdo-keuken nog altijd heel tevreden zowel van de kasten en schuiven als van de apparaten.
Een dikke pluim voor Davy en Ellen !!

familie Van Hooydonk-Cox
5,0 rating
20 september, 2020

Onze kasten in de berging , perfect op maat gemaakt en geplaatst !!

Ludwina
5,0 rating
20 september, 2020

Na eerst bij de grote spelers op de markt langsgeweest te zijn, bij Verdo keukens terecht gekomen. Davy kwam met ideetjes waar anderen nog niet aan gedacht hadden. Ook zijn zij de enige die bij ons thuis een bezoek hebben gebracht om te zien wat mogelijk was. We hebben een hele leuke samenwerking gehad en alle afspraken weden nagekomen. Zoals de andere hier reeds hebben vermeld: persoonlijke aanpak, nette afwerking, maatwerk, enz…. het klopt allemaal 😉

Dirk Quirynen
5,0 rating
20 september, 2020

Wat valt er te zeggen over Verdo keukens die vanaf het eerste contact met je meedenken tot aan het gebruiksklaar opleveren inclusief after sales alles tot onze grote tevredenheid hebben gerealiseerd. De keuken is dan ook een sieraad in ons huis. De 5 sterren meer dan waard.
Chapeau Ines & Davy, vooral zo doorgaan !

Wil & Cees Swart
5,0 rating
20 september, 2020

Wij zijn zeer tevreden over keuken alles gebeurt zoals afgesproken.
Vriendelijk en professioneel .

Jurgn
5,0 rating
19 september, 2020

Zeer tevreden over de service van Verdo-keukens. De planning verliep vlot, Davy denkt mee over welke kastjes waar het best tot hun recht komen en het handigst zijn. Verdo-keukens zorgt voor een vlotte plaatsing en nette afwerking.
Helemaal content van het keramieken werkblad : geen snijplanken meer nodig !

Kathleen Pockelé