Keukens & interieur uit eigen atelier

01.

KWALITEIT

02.

BETAALBAAR

03.

PERSOONLIJKE SERVICE

04.

+30 JAAR ERVARING

Verdo
keukens

Wij zijn gevestigd in Antwerpen te  Essen en specialiseren ons in keukens op maat. Kiest u ervoor om een keuken bij ons te bestellen, dan kunt u er van uit gaan dat we deze aan de meest betaalbare manier hebben samengesteld met u, precies passend voor uw woning en we ze ook zelf komen plaatsen.
Op deze manier kunt u het beste genieten van onze service. We zijn namelijk betrokken en bereikbaar van het moment dat u voor het eerst contact met ons opneemt tot en met het moment dat de keuken volledig geplaatst is. Is er later alsnog iets? Ook dan blijven we tot uw beschikking.
In onze toonzaal kunt u zowel op afspraak als vrijblijvend langskomen om de diverse materialen en afwerkingen te komen bekijken en bespreken. Hier nemen we graag de tijd om samen met u uw perfecte keuken te tekenen zodat u op het einde een exact beeld heeft van hoe uw afgewerkte keuken er uit zal zien.

We bieden de keukentoestellen zoals dampkappen, koelkasten, ovens en kookvuren aan van alle grote merken zoals Siemens, Bauknecht, Bosch, Zanussi, Miele, …..

Buiten dat u bij ons een prachtige moderne, landelijke of strakke (woon)keuken kunt bestellen, hebben we ook badkamers, dressings en andere kasten op maat. Ook deze meten we op, bezorgen u een ingetekende schets met onze tekensoftware en komen we zelf plaatsen. 

fenix kleur stalen

Eigen productie Fenix keukens

Wat is Fenix?

Fenix is een materiaal voor het maken van keukenkasten, deze zijn bewerkt met een techniek waardoor de deuren Fingerprint proof zijn.
Door deze techniek zijn de deuren ook minder krasgevoelig.
Fenix is ideaal voor de moderne strakke, matte en vaak ook greeploze keukens.

Keuken

Een keuken is vaak het hart van iedere woning. Het is waar u als gezin gezellig samen komt en is het is de plek waar u geniet van een heerlijke maaltijd. Een keuken mag daarom fijn en mooi ingericht zijn, voorzien van alle gemakken, opbergruimte en uitstraling.

Dressings & maatwerk

Het gemak van een eigen kamer voor je kleding. Kasten volledig op maat of een inloopdressing. We zorgen dat alles zijn eigen plek heeft en binnen handbereik ligt. Zo bespaart u zichzelf ’s morgens heel wat zoekwerk tijdens het kiezen van de juiste kledij. Elke kast kunnen wij voor u op maat maken.

Waar staan wij voor ?

Als u voor Verdo Keukens kiest, kiest u voor kwaliteit aan normale prijzen. Wij zijn een familie bedrijf en vinden persoonlijke service heel belangerijk! 

Verdo keukens heeft reeds jarenlange ervaring in het plaatsen en ontwerpen van keukens op maat. We hebben   een eigen showroom om u  nog beter van dienst te kunnen zijn en een betere service te kunnen bieden.

Verdo keukens uit Essen is een bedrijf waar u rechtstreeks handelt met de zaakvoerder. Zo bent u zeker van de beste prijs en service. Davy Verdonck doet ook alle plaatsingen samen met zijn zoon en vriendin. Wij komen indien u wenst eerst langs bij uw thuis. Zo is het eerste ontwerp onmiddellijk conform uw ruimte.

Verdo keukens werkt enkel met de beste elektromerken en levert keukens gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dikke rugpanelen, stevige keukendeurtjes en oerdegelijke werkbladen zorgen voor een onverwoestbare keuken.

Contact

Neem contact met ons op om de beschikbare ruimte in te meten. Zelf reeds gemeten? Dan starten we met uw maten. Liever een persoonlijk contact? Kom gerust langs in onze toonzaal.

Keuze & offerte

In onze toonzaal kiest u de gewenste materialen en toestellen. We werken samen een mooi ontwerp uit en u krijgt onmiddellijk de offerte, u hoeft hier niet weken op te wachten!

Productie

Zodra de offerte is goedgekeurd, zal uw nieuwe keuken in productie worden genomen. We zorgen hier voor alles van accessoires tot verlichting en alles zal op tijd geleverd worden.

Plaatsing

De plaatsing gebeurt in samenspraak u. We werken nauwkeurig, vlot en precies. Alle toestellen worden aangesloten en het verpakkingsmateriaal nemen we terug mee.

Oplevering

Wat moet u hierna dan nog zelf doen? Genieten van uw nieuwe keuken uiteraard!Goed
Gebaseerd op 13 recensies
Louis van Gorkum
Louis van Gorkum
2023-09-21
Werden netjes en vriendelijk geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. We hebben de keuken besteld. Tot nu toe een fijn bedrijf
walter duchene
walter duchene
2023-09-08
wat een leuke en professionele samenwerking was me dat. hier wordt geluisterd naar wat en hoe de klant het wil . alles gebeurt in een familiale sfeer. top voor u keuken slechts 1 adres verdo keukens waar u droom werkelijkheid wordt. afwerking tot in de kleinste details .
Rob
Rob
2023-07-25
De nieuwe keuken is door Verdo ontworpen en geplaatst. Erg prettige communicatie en de keuken is perfect gezet. Vakwerk door vriendelijke mensen, wat zeker niet onbelangrijk is!
Zakia Deleri
Zakia Deleri
2021-08-09
Meedere keukenzaken bezocht en gelukkig uiteindelijk voor Verdo Keuken gekozen. Goede prijs,vlotte communicatie en topservice.alles volgens afspraak geregeld. Zeer vriendelijk en bekwaam , echt een aanrader. Wij genieten van onze droomkeuken en zijn erg dankbaar en tevreden. Een dikke 10 voor Verdo Keukens !