Verdo Keukens
Over ons

Als u voor Verdo Keukens kiest, dan kiest voor een ervaren en lokale keukenbouwer. Door onze jarenlange ervaring denken we mee met iedere klant. Door onze eigen vaste kosten laag te houden, kunnen we u als klant telkens lage en betaalbare prijzen bezorgen.
We plaatsen namelijk telkens zelf. U hoeft door voor een lokale keukenbouwer te kiezen, zeker niet voor minder kwaliteit te kiezen, we werken namelijk enkel met de beste merken voor de keukentoestellen en de beste partners als het om de keukenkasten gaat.

verdo keukens toonzaal

In onze toonzaal kunt u op afspraak alsook vrijblijvend terecht. Wilt u graag samen een keuken tekenen? Maak dan een afspraak, dan voorzien we voldoende tijd om de keuken stap voor stap op te bouwen en in te tekenen.

Zijn er kleine extra ingrepen nodig zoals loodgieterij of elektriciteitswerken? Dan nemen we deze er graag bij!

Wilt u graag dat we vooraf komen inmeten? Dat kan! Neem hiervoor gewoon contact met ons op.

 

Hoe werken we?

Neem contact met ons op om de beschikbare ruimte in te meten. Zelf reeds gemeten? Dan starten we met uw maten.
Kom vervolgens naar de toonzaal en kies de gewenste materialen en toestellen.
Daarna werken we een mooi ontwerp op maat uit. U krijgt op dit moment reeds de offerte, u hoeft hier dus niet weken op te wachten!
Zodra de offerte is goedgekeurd, zal uw nieuwe keuken in productie worden genomen.
We zorgen hier voor alles, dus ook voor accessoires en verlichting en zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd zal worden.

Het is daarna tijd voor de plaatsing. Dit gebeurt in samenspraak met uw agenda uiteraard. We werken nauwkeurig, vlot en precies. Alle toestellen worden aangesloten en het verpakkingsmateriaal nemen we nadien uiteraard terug mee.
Wat moet u hierna dan nog zelf doen? Genieten van uw nieuwe keuken uiteraard!

Contacteer Verdo Keukens

Laat ons uw droom uitvoeren